Sieraden maken


In de workshop sieraden maken kan je helemaal los gaan met veel verschillende soorten kralen, bedeltjes, parels en steentjes waarmee je kettingen of armbanden kunt maken in verschillende vormen en kleuren. Je mag zelf bepalen welke sieraden je wilt maken. Maak je eigen unieke ketting of maak samen een mooie creatie.

Je hebt ruim een uur de tijd om creatief aan de slag te gaan met het maken van je eigen sieraden. De workshop wordt begeleidt en je kan altijd om hulp en inspiratie vragen! Natuurlijk mag je alles zelf na afloop alle zelfgemaakte sieraden meenemen.

Sieraden maken op locatie

Slippers-pimpen.nl werkt met veel strandpaviljoens op het strand van Scheveningen samen. Hierdoor kunnen wij voor iedere gelegenheid de perfecte locatie uitkiezen. Heb je zelf een voorkeur? Dan vernemen wij die graag. Bekijk hier het overzicht van de strandpaviljoens waar wij jarenlange ervaring mee hebben bij al onze bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kinderpartijtjes. Het is ook mogelijk om de workshop op locatie te doen.

Neem gerust contact met Slippers-pimpen.nl op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee!

Kinderfeestje of vrijgezellendag?

Deze workshop is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kinderpartijtjes of als onderdeel van een vrijgezellendag. De workshop sieraden maken is gemakkelijk te combineren met andere creatieve of actieve strandactiviteiten in Scheveningen.

Offerte aanvragen

Prijzen

  • Vanaf 5 personen €30,-
  • Vanaf 10 personen €27,50
  • Vanaf 25 personen €25,-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Tijdsduur: 2 uur

Strandpaviljoens

Slippers-pimpen werkt samen met verschillende strandpaviljoens en is gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen op locaties naar keuze.

Contact

  • +31 6 47 03 71 10
  • info@slippers-pimpen.nl
  • Schokkerweg 44, Scheveningen

Share Slippers-pimpen.nl

Slippers pimpen

slippers-pimpen

sieraden maken

sieraden-maken

Zandsculpturen bouwen

Zandsculpturen Scheveningen

Schilder workshop

Workshop Schilderen