Vliegers bouwen


The sky is no longer the limit!

Tijdens de workshop vliegers bouwen leer je een vlieger maken die echt de lucht in kan. Het is zeer geschikt als teambuildingsactiviteit waarbij één vlieger wordt gemaakt: en hoop materialen en wellicht nog meer ideeën die moeten leiden tot een mooie en werkende vlieger. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je eigen vlieger te bouwen.

Laat de zelfgebouwde vliegers tot eenzame hoogte stijgen en maak je borst maar nat voor de ‘kite fight‘! Een kite fight is een traditioneel Japans gebruik waarbij je moet proberen om de ander vliegers naar beneden te halen.

Programma vliegers bouwen en kite fight

 1. Ontvangst. De groep wordt welkom geheten met een drankje en een uitleg van de workshop
 2. Vliegers bouwen. In een groep of individueel worden de vliegers gebouwd. Er zijn verschillende materialen beschikbaar om een groende vlieger te bouwen en te versieren. Instructeurs lopen rond om te helpen.
 3. Oefenwedstrijd kite fight. Als de vliegers klaar zijn, is het tijd voor een oefenwedstrijd. Er worden instructies gegeven zodat je straks alle skills beheerst.
 4. Kite fight. Nu barst de strijd los! Probeer zo snel mogelijk de andere vliegers naar beneden te halen en zorg dat de je eigen gebouwde vlieger in de lucht blijft. Een snel reactievermogen is erg belangrijk om te winnen!
 5. Optioneel: een afsluitende barbecue of borrel met het bedrijfsfeest of kinderfeestje.

Keuze uit strandpaviljoens

Flitz-events werkt met veel strandpaviljoens op het strand van Scheveningen samen. Hierdoor kunnen wij voor iedere gelegenheid de perfecte locatie uitkiezen voor de workshop vliegers bouwen. Heb je zelf een voorkeur? Dan vernemen wij die graag. Bekijk hier het overzicht van de strandpaviljoens waar wij jarenlange ervaring mee hebben bij al onze bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kinderpartijtjes.

Vliegers bouwen met een kinderfeestje of bedrijfsuitje?

De workshop vliegers bouwen is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of als onderdeel van een bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen. Ook is het mogelijk om af te sluiten met een barbecue of borrel.

Neem gerust contact met Flitz-events op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee!

Offerte aanvragen

Prijzen

 • Vanaf 5 personen €30,-
 • Vanaf 10 personen €27,50
 • Vanaf 25 personen €25,-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Tijdsduur: 2 uur

Strandpaviljoens

Slippers-pimpen werkt samen met verschillende strandpaviljoens en is gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen op locaties naar keuze.

Contact

 • +31 6 47 03 71 10
 • info@slippers-pimpen.nl
 • Schokkerweg 44, Scheveningen

Share Slippers-pimpen.nl

cocktail shaken

sieraden maken

sieraden maken

Zandsculpturen bouwen

Zandsculpturen Scheveningen

Schilder workshop

Workshop Schilderen