Schilder workshop


Samen met je collega’s, vrienden of familie één groot schilderij maken: dat vraagt om een goede samenwerking. Laat je creativiteit de vrije loop gaan bij de workshop schilderen op het prachtige strand van Scheveningen en laat je inspireren door de omgeving. Verschillende kleuren verf liggen klaar om gebruikt te worden voor een schitterend schilderij. Een kunstenaar zal de groep(en) op weg helpen en begeleiden waar nodig en vooraf kan indien gewenst een thema worden bepaald.

Bij de workshop schilderen is het mogelijk om een groot schilderij met één grote groep te maken, of met kleinere groepen te werken aan verschillende schilderijen. Er is van alles mogelijk bij deze creatieve activiteit! Vanzelfsprekend mag de groep het kunstwerk mee naar huis nemen.

Ben jij de nieuwe Picasso?

Kies je eigen locatie voor de workshop schilderen

Slippers-pimpen.nl werkt met veel strandpaviljoens op het strand van Scheveningen samen. Hierdoor kunnen wij voor iedere gelegenheid de perfecte locatie uitkiezen. Heb je zelf een voorkeur? Dan vernemen wij die graag. Bekijk hier het overzicht van de strandpaviljoens waar wij jarenlange ervaring mee hebben bij al onze bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kinderpartijtjes.

Bedrijfsuitje of familiefeest?

Deze schilderworkshop is een goede teambuilding activiteit voor een bedrijfsuitje of familiefeest en kan gegeven worden als onderdeel van een totale ‘beach-dag’.

Neem gerust contact met Slippers-pimpen.nl op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee!

Offerte aanvragen

Prijzen

  • Vanaf 5 personen €30,-
  • Vanaf 10 personen €27,50
  • Vanaf 25 personen €25,-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Tijdsduur: 2 uur

Strandpaviljoens

Slippers-pimpen werkt samen met verschillende strandpaviljoens en is gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen op locaties naar keuze.

Contact

  • +31 6 47 03 71 10
  • info@slippers-pimpen.nl
  • Schokkerweg 44, Scheveningen

Share Slippers-pimpen.nl

Slippers pimpen

sieraden maken

sieraden maken

Zandsculpturen bouwen

Zandsculpturen Scheveningen

Schilder workshop

Workshop Schilderen