Zandsculpturen


De workshop zandsculpturen bouwen is het perfecte creatieve uitje voor op het strand. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak aan de hand van een gekozen thema de mooiste creaties. Het is zeer geschikt als teambuildingactiviteit waarbij de verschillende talenten binnen de groep naar boven komen. Communicatie, ontwerp en planning zijn de sleutels naar een succesvol bouwwerk.

Programma zandsculpturen bouwen

1. Zand klaarmaken. Het begint met de wat grovere werkzaamheden waarbij we starten met het klaarmaken van het zand. Er moet water worden gehaald, het (rivier)zand moet worden gemengd en uiteindelijk moet het zand tot een stevige emulsie worden gestampt. Hoe beter het zand, hoe beter de zandsculpturen worden! Dit is de fundering van je bouwwerk.

2. Plan van aanpak en ontwerp bedenken. Als deze basis is gelegd, moet het team een plan van aanpak maken en een ontwerp bedenken om de zandsculpturen te bouwen. De rol van de personen binnen de groep komen hier naar voren. Wie is de doener, denker, dromer en beslisser?

3. Bouwen maar! Nu is het tijd voor de uitvoering van het ontwerp van de zandsculptuur. Goed overleg is essentieel om tot een goed resultaat te komen.

Bedrijfsfeest of een familiedag?

Deze workshop is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld als onderdeel van een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Zandsculpturen bouwen is overigens goed te combineren met andere creatieve of actieve strandactiviteiten in Scheveningen.

Neem gerust contact met Slippers-pimpen.nl op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee!

Offerte aanvragen

Prijzen

  • Vanaf 5 personen €30,-
  • Vanaf 10 personen €27,50
  • Vanaf 25 personen €25,-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Tijdsduur: 2 uur

Strandpaviljoens

Slippers-pimpen werkt samen met verschillende strandpaviljoens en is gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen op locaties naar keuze.

Contact

  • +31 6 47 03 71 10
  • info@slippers-pimpen.nl
  • Schokkerweg 44, Scheveningen

Share Slippers-pimpen.nl

slippers pimpen

sieraden maken

sieraden maken

Zandsculpturen bouwen

Zandsculpturen Scheveningen

Schilder workshop

Workshop Schilderen