Kijkduin

Overige locaties

Kijkduin is een typische vier seizoenen badplaats; ongeacht de tijd van het jaar kunt u hier altijd genieten. De frisse zeelucht, de wind door uw haren, wie heeft daar nou af en toe geen behoefte aan? Van een wandeling rond Kijkduin knapt u gegarandeerd op. Beleef deze ervaring tijdens bijvoorbeeld een GPS dropping. Hartstikke spannend en leuk tegelijkertijd!
In Kijkduin kunt u tevens goed wandelen en fietsen door dit bijzondere duingebied dat onlangs weer met subsidie vanuit Europa in oude glorie is hersteld. Dit was nodig om niet alleen de unieke flora en fauna, maar ook de mens nog beter te beschermen tegen de elementen en de stijgende zeespiegel. Kijkduin is voor jong en oud een fijne ervaring. Of u hier nou in de zomer heerlijk aan het zonnebaden bent, of met een flinke wind aan het powerkiten bent.
Is het weer net iets te stormachtig voor u? Vertoeft dan heerlijk warm in een van de vele strandtenten, waar wij een uitstekende samenwerkingsband mee hebben.
Kijkduin is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Tevens beschikt Kijkduin over grote parkeerterreinen en is parkeren gratis.

Strandpaviljoens

Beach club People

people

Beachclub People is een unieke strandtent met haar eigen ambiance. U kunt hier genieten van de heerlijke gerechten terwijl u tot rust komt op één van de luxe strandbedden.

Meer informatie

Suiderstrand

suiderstrand

Suiderstrand is een relaxte plek met uitzicht op het strand. Bent u een levensgenieter, surfer, fijnproever of een combinatie van dit kom dan vooral even langs.

Meer informatie

Habana Beach

habana

In de directe nabijheid van Scheveningen-strand en Den Haag is het ruime terras van Habana Beach, voor de bezoekers van Kijkduin, ‘the place to be’.

Meer informatie

Ons strand huys

ons-strand-huys

Ons Strandhuys Kijkduin is een huiskamer aan zee waar u zich snel thuis zult voelen. U bent hier aan het juiste adres als u gewoon eventjes lekker wilt relaxen.

Meer informatie