Strandtent 14

Overige locaties

Wij zijn een huiskamer aan zee waar al onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In een luie stoel wegdromen in het zonnetje, aan de grote leestafel de krant lezen of lekker bijkletsen met vrienden onder het genot van een heerlijke espresso of gezonde smoothie. Ook kinderen kunnen zich vermaken in de speelhoek of in de grootste speeltuin achter de duinen: het strand. Ons Strandhuys is zo ingericht dat een ieder, alleen of in een groep, zich kan vermaken. Bij Ons Strandhuys kan je terecht voor heerlijke, gezonde, verse en biologische producten. Voor elk moment van de dag bereiden wij verschillende lekkernijen. Je kan jezelf heerlijk verwennen met een… taart, smoothie of salade. Ons Strandhuys heeft het allemaal.

Wij zijn trots op wát we doen en hoé we het doen; altijd met plezier en enthousiasme en met passie voor horeca op het strand, met de zee en de duinen als onze buren.

Strandpaviljoens

Beach club People

beachclub-people

Beachclub People is een unieke strandtent met haar eigen ambiance. U kunt hier genieten van de heerlijke gerechten terwijl u tot rust komt op één van de luxe strandbedden.

Meer informatie

Suiderstrand

suiderstrand

Suiderstrand is een relaxte plek met uitzicht op het strand. Bent u een levensgenieter, surfer, fijnproever of een combinatie van dit kom dan vooral even langs.

Meer informatie

Habana Beach

habana

In de directe nabijheid van Scheveningen-strand en Den Haag is het ruime terras van Habana Beach, voor de bezoekers van Kijkduin, ‘the place to be’.

Meer informatie

Ons strand huys

ons-strand-huys

Ons Strandhuys Kijkduin is een huiskamer aan zee waar u zich snel thuis zult voelen. U bent hier aan het juiste adres als u gewoon eventjes lekker wilt relaxen.

Meer informatie