Strandpaviljoens Scheveningen:


Strandclub Wij


strandclub-wij

Het trendy en gezellige interieur geeft deze strandclub dé uitstraling waar u naar op zoek bent. WIJ is direct gelegen naast het noordelijke Havenhoofd en geeft u daarom tevens het gevoel van exclusiviteit.

Lees meer

Buena Vista


buena-vista-beachclub

Een bijzondere sfeer, frisse kleuren, vrolijke muziek, een persoonlijke bediening en loungebanken om heerlijk te ontspannen maken van Buena Vista Beach Club een opvallende verschijning op het strand van Scheveningen.

Lees meer

Strandclub Doen!


strandclub-doen

DOEN biedt alles in één; een of het nu gaat om een heerlijke dag aan het strand, een lunch of diner in ons restaurant of het organiseren van een besloten zakelijk event of huwelijk, alles kan bij DOEN.

Lees meer

Solbeach


Solbeach

Strand plaviljoen Solbeach alles onder een dak aan het strand; eencombinatie van goed eten, relaxen in een ongedwongen Caribischesfeer, lekkere muziek, spontane bediening, een kleurrijk en gezellig interieur.

Lees meer

Scheveningen


Naast de verzorging van creatieve workshops hebben wij voor u een aantal strandpaviljoens in Scheveningen samengesteld waar wij graag mee samenwerken. Samen met deze locaties doen wij er alles aan om van uw bedrijfsuitje strand een succes te maken!

Deze strandlocaties zijn stuk voor stuk uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partners voor de invulling van een bedrijfsuitje strand. U kunt kiezen voor diverse looks: van Caribisch en knus tot modern en luxe. Welk strandpaviljoen u ook kiest, wij verzekeren u van een bijzonder bedrijfsuitje strand Scheveningen.

Eigen Strandtent?

Heeft u zelf, reeds een strandpaviljoen in Scheveningen gevonden en zoekt u voor de invulling van uw bedrijfsuitje strand nog leuke workshops en activiteiten? Dan bent u ook van harte welkom! Wij komen naar u toe!


Slippers pimpen Scheveningen

Gezellig slippers pimpen met als uitzicht het mooie strand van Scheveningen. Je bent helemaal klaar voor de zomer, zodra je zelf de mooiste slippers hebt gepimpt! Maak van de meest simpele slippers, de meest prachtige slippers!

Nadat je hartelijk bent ontvangen bij een van onze strandpaviljoens in Scheveningen, staat er al een tafel gereed vol met diverse materialen. Er is een divers aanbod aan kralen: glaskralen, natuursteen, kralen van metaal en klei. Daarnaast staan er verschillende bakjes met bloemen, wax draad, parels, glitters en lintjes voor de finishing touch van de slippers.

Lees meer