Solbeach

Solbeach alles onder een dak aan het strand; een combinatie van goed eten, relaxen in een ongedwongen Caribische sfeer, lekkere muziek, spontane bediening, een kleurrijk en gezellig interieur. Het unieke “Cook It Yourself” bbq concept voor dekleinere groepen en de Big Bbq’s inclusief de grilchefs voor de groteregroepen, eventueel in combinatie met leuke activiteiten en workshops, zorgen vooreen onvergetelijke dag.

Solbeach, aan de boulevard in Scheveningen bestaat uit 2aparte paviljoens met een identieke warme uitstraling.

Dit is ideaal voor een georganiseerd gezelschap, te denken valt aan o.a.

  • Bedrijfs- personeelsbijeenkomsten
  • Vergaderingen en presentaties
  • Bruiloften en recepties
  • Vrijgezellen
  • Kinderfeestjes

Uitstekend bereikbaarheid en parkeergelegenheden voor zowel auto, bussen en openbaarvervoer.

Strandpaviljoens Scheveningen:

Strandclub Wij

Strandclub WIJ

Het trendy en gezellige interieur geeft deze strandclub dé uitstraling waar u naar op zoek bent. WIJ is direct gelegen naast het noordelijke Havenhoofd en geeft u daarom tevens het gevoel van exclusiviteit.

Buena Vista

buena-vista-beachclub

Een bijzondere sfeer, frisse kleuren, vrolijke muziek, een persoonlijke bediening en loungebanken om heerlijk te ontspannen maken van Buena Vista Beach Club een opvallende verschijning op het strand van Scheveningen.

Strandclub Doen!

strandclub-doen

DOEN biedt alles in één; een of het nu gaat om een heerlijke dag aan het strand, een lunch of diner in ons restaurant of het organiseren van een besloten zakelijk event of huwelijk, alles kan bij DOEN.

Solbeach

Solbeach

Solbeach alles onder een dak aan het strand; eencombinatie van goed eten, relaxen in een ongedwongen Caribischesfeer, lekkere muziek, spontane bediening, een kleurrijk en gezelliginterieur.