Strandclub DOEN!

Dé ontmoetingsplaats aan zee! Strandclub Doen! is door haar zintuigprikkelende en inspirerende ambiance de locatie bij uitstek om elkaar te treffen voor welke gelegenheid dan ook. Genieten van de zon op onze terrassen, heerlijk lunchen of dineren in ons restaurant. Bij DOEN! bent u aan het juiste adres.

Strandclub DOEN! biedt u Strandchique: een relaxte strandbeleving in stijl, Hiervoor heeft DOEN! dit seizoen qua ‘look and feel’ een ware metamorfose ondergaan!. Dit maakt DOEN! toegankelijk voor een brede doelgroep, van strandgenieters tot het bedrijfsleven. Strandclub DOEN! staat de komende twee strandseizoenen op een nieuwe locatie, namelijk gebroederlijk naast Strandclub WIJ aan het Noordelijk Havenhoofd. Tevens is recentelijk naast beide Strandclubs een groot parkeerterrein gerealiseerd waardoor de parkeervoorzieningen uitstekend zijn.

Strandpaviljoens Scheveningen:

Strandclub Wij

strandclub-wij

Het trendy en gezellige interieur geeft deze strandclub dé uitstraling waar u naar op zoek bent. WIJ is direct gelegen naast het noordelijke Havenhoofd en geeft u daarom tevens het gevoel van exclusiviteit.

Buena Vista

buena-vista-beachclub

Een bijzondere sfeer, frisse kleuren, vrolijke muziek, een persoonlijke bediening en loungebanken om heerlijk te ontspannen maken van Buena Vista Beach Club een opvallende verschijning op het strand van Scheveningen.

Strandclub Doen!

strandclub-doen

DOEN biedt alles in één; een of het nu gaat om een heerlijke dag aan het strand, een lunch of diner in ons restaurant of het organiseren van een besloten zakelijk event of huwelijk, alles kan bij DOEN.

Solbeach

sol-beach

Solbeach alles onder een dak aan het strand; eencombinatie van goed eten, relaxen in een ongedwongen Caribischesfeer, lekkere muziek, spontane bediening, een kleurrijk en gezelliginterieur.