Strandclub WIJ!

Voel je thuis in onze ongedwongen huiskamerssfeer, zowel binnen als buiten en beleef zintuigelijk alles wat je nodig hebt tijdens een dagje/ avondsje strand. Wij waarderen de zee voor de deur. En dat komt in alles bij ons terug. Strandclub WIJ aan de nieuwe zomerboulevard is hip, duurzaam, wel overwogen en lay down tegelijk!

Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, wat de reden van je feestje ook is…. Slippers-pimpen samen met Strandclub WIJ regelt het! Feestelijk, in een ongedowngen huiskamersfeer, eventueel met bijhorende activiteiten, workshop en BBQ naar al je wensen.

Eigen Strandtent?
Heeft u zelf, reeds een strandpaviljoen in Scheveningen gevonden en zoekt u voor de invulling van uw bedrijfsuitje strand nog leuke workshops en activiteiten? Dan bent u ook van harte welkom! WIJ komen naar u toe!

Strandpaviljoens Scheveningen:

Strandclub Wij

strandclub-wij

Het trendy en gezellige interieur geeft deze strandclub dé uitstraling waar u naar op zoek bent. WIJ is direct gelegen naast het noordelijke Havenhoofd en geeft u daarom tevens het gevoel van exclusiviteit.

Buena Vista

buena-vista-beachclub

Een bijzondere sfeer, frisse kleuren, vrolijke muziek, een persoonlijke bediening en loungebanken om heerlijk te ontspannen maken van Buena Vista Beach Club een opvallende verschijning op het strand van Scheveningen.

Strandclub Doen!

strandclub-doen

DOEN biedt alles in één; een of het nu gaat om een heerlijke dag aan het strand, een lunch of diner in ons restaurant of het organiseren van een besloten zakelijk event of huwelijk, alles kan bij DOEN.

Solbeach

sol-beach

Solbeach alles onder een dak aan het strand; eencombinatie van goed eten, relaxen in een ongedwongen Caribischesfeer, lekkere muziek, spontane bediening, een kleurrijk en gezelliginterieur.